Alcohol 120% CD DVD író szoftver

Alcohol 120% 2.0.3.7612

alcohol 120%
Joglls:SHAREWARE
Kategria:CD DVD írók
Mret:12,34 MB
Verzi:2.0.3.7612
Nyelv:angol
Opercis rendszer:Windows 2000/XP/2003/Vista/XP64/Vista64
Utols frissts:29 July 2015
Fejleszto:http://www.alcohol-soft.com/
rtkels:ja50,18% IGEN / nee49,82% NEM

Az Alcohol 120% egy hatékony Windows alapú CD- és DVD-készítő szoftver, amellyel könnyen készíthetők biztonsági másolatok DVD- és CD-lemezekről. Az Alcohol 120% 31 virtuális CD és DVD-ROM kezelésére képes, így a felhasználó valódi lemezek nélkül játszhat le lemezeket. Egy virtuális CD-ROM olvasási sebessége 200x. A program támogatja a normál CD-, DVD- és CD RAW alcsatornás beolvasási módokat. A RAW olvasási mód segítségével a használók minden CD-t emulálhatnak. Az Alcohol 120% számos CD-, VideoCD-, Photo CD- és DVD-formátumot támogat. A beégető alkalmazás ugyancsak támogat minden meghajtót (ATAPI és SCSI).
Ezen kívül a program lehetővé teszi a leggyakrabban használt CD-k képekként történő tárolását a számítógépen, így ezek a CD-k egyetlen kattintással elérhetők. Az alkalmazás része most már a Pre-Mastering funkció, valamint a Blu-ray formátum támogatása.
Az otthoni használók másolatokat készíthetnek játék-CD-ikről és DVD-filmjeikről, így a gyerekek akár keményebben is bánhatnak a multimédiával, az értékük nem csökken.
A könyvtárosok és iskolai adminisztrátorok az Alcohol 120% DVD-író szoftverrel archiválhatják intézményük írható adathordozón tárolt gyűjteményeit, így megóvják azokat a napi kopástól és károsodástól.
Az üzleti felhasználók az Alcohol 120% szoftverrel biztonsági másolatot készíthetnek szoftvereikről, így továbbra is hozzáférhetnek licenszelt szoftvereikhez abban az esetben is, ha az eredeti CD-k megsérülnek vagy használhatatlanná válnak.
Az Alcohol 120% szoftver birtokában már nem kell tartania a CD- vagy DVD-lemezek elvesztésétől, ellopásától vagy sérülésétől. A másolt lemezek épp ugyanolyanok, mint az eredetik, És az egész gyűjtemény biztonságosan archiválható.
A letöltött program 30 napig használható.


Készíts CD-ket és DVD-ket az Alcohol 120%-al

Hozzszlsok

Alternatvk

Jelenleg nincsenek alternatvk!

Szeretnl rtestst jabb verzi megjelensrl?
nv:
email:
Ajnlom a letltst ismerseimnek. IGEN / NEM